Tabletopbattle
0,00,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00,-

Ny nettbutikk!

Som dere ser har vi lagt om til ny nettbutikk! Dette gjør vi for å stadig gi dere, våre kjære kunder, bedre service.

Dere vil i denne butikken lettere finne frem til varene (dere trenger ikke lenger vite hvilken leverandør det er snakk om ;) ), dere vil ha tilgang til flere frakt alternativer som er mere logiske, og dere vil endelig ha tilgang til en "min side" funksjonalitet. Kort fortalt, vi tar endelig skrittet inn i en ordentlig moderne hverdag.

Samtidig som vi gjør dette byttet, så har det også foregått flere endringer under panseret som dere vil oppdage om dere besøker butikken fysisk. Kassesystemet er oppgradert, så betaling med Vipps i butikken er nå mye bedre integrert enn tidligere. Vi har også ominnredet butikken kraftig samtidig som vi har utvidet vareutvalget vårt kraftig i den fysiske butikken. Games Workshop har også fått en egen "shop-in-shop". Så det er bare å ta en tur ned for å se hvor flott det har blitt.

Desverre er situasjonen fortsatt slik at selve spillhallen i Moss fortsatt er stengt, men når denne åpner vil dere se at denne også er oppgradert for å gi dere en enda bedre opplevelse. Kort fortalt, TTB har blit enda bedre enn tidligere.

Oppgraderingen av nettbutikken håper vi har gått så feilfritt som mulig, men det er selvfølgelig mulig at noen feil har sluppet gjennom nåløyet. Om så skulle være tilfellet, vennligst ta kontakt med oss så skal vi ta tak i det med en eneste gang.

Tilbake

Trykk ENTER for å søke