Tabletopbattle
0,00,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00,-

Om oss

Tabletopbattle AS

Høydaveien 17, 1523 Moss

 

Åpningstider

Den fysiske butikken i Moss har følgende åpningstider

Mandag 10:00-22:00
Tirsdag 10:00-22:00
Onsdag 10:00-22:00
Torsdag 10:00-22:00
Fredag 10:00-22:00
Lørdag 13:00-21:00
Søndag 13:00-21:00

På enkelte helligdager kan det forekomme avvikende åpningstider. Disse vil bli annonsert på siden her.

Nettbutikken er selvfølgelig tilgjengelig hele tiden.

 

Tabletopbattle

Tabletopbattle så dagens lys 02.09.2014, som en ren Youtube kanal med fokus på Bolt Action videoer. Vår første video var Invasion of Poland, 1939.

Vi filmet og postet videoer hver uke, og bygget underveis et godt forhold til Warlord Games. Dette lot oss etterhvert begynne å selge Bolt Action til våre Patrons, så vi opprettet et AS i 2016 for å drive forskriftsmessig.

Med et AS etablert var ikke veien lang til øvrige leverandører, og vi leide et 40kvm lokale i sentrum av Moss for å drive butikk og spillelokale. Vi vokste raskt ut av lokalene, og begynte å se etter noe større, som også lot oss sette av større plass til spillebord.

I Mars 2017 flyttet vi til vår nåværende adresse, Værftsgata 10 på Jeløy. Her fikk vi 140kvm å boltre oss på, og begynte også jobben med å inngå rabattavataler med spilleklubber og foreninger i Norge.

Da Covid-19 slo til støttet våre samarbeidspartnere opp og vi har opplevd en eventyrlig vekst de siste 2 årene. Dette har latt oss investere i skikkelig butikkinnredning og enda større vareutvalg.

Stort utvalg

Pr i dag forhandler vi varer fra dusinvis leverandører, har stor butikk, dedikerte miniatyrspill og kortspill bord, samt eget spillerom for lukkede events, eller bare for relaxed spilling.

TCG play area

Nylig investerte vi i ny kasse og webshop-system, og har fått en fantastisk mottakelse. Med DIN hjelp vil Tabletopbattle fortsette å vokse, for å kunne tilby det største utvalget og rabatter til de som støtter opp om spillklubber og foreninger i landet vårt. Sammen blir vi bedre, sammen blir vi sterkere!

Alle som har anledning er hjertelig velkomne til å besøke vårt flotte lokale i Moss for spill og handel (så snart myndighetene tillater det), vi gleder oss til å se DEG!

Om du ønsker å arrangere turnering og spill, eller vil holde demo, ta kontakt med oss for å avtale lån av lokalet. Vi låner ut gratis dersom premier kjøpes via Tabletopbattle. Vi har tilsvarende 8 stk 4x6 bord tilgjengelig for spill.

Game on!  

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke